Ce-și doresc bărbații de Crăciun și costă mai puțin decât o pizza mare și o halbă cu bere

Publicat pe 26.11.2015 la 10:40

Barbatii par intotdeauna mai putin inspirati decat femeile atunci cand doresc sa ofere un cadou unei persoane de sex feminin, insa ei sunt, totodata, si cei mai transparenti in privinta dorintelor lor

Barbatii par intotdeauna mai putin inspirati decat femeile atunci cand doresc sa ofere un cadou unei persoane de sex feminin, insa ei sunt, totodata, si cei mai transparenti in privinta dorintelor lor.

Cu putine exceptii, barbatii nu isi doresc lucruri complicate, ci vor ca darurile pe care le primesc sa poarte intotdeauna stindardul utilitatii.

Nu-ti face griji in privinta bugetului de cadouri: utilitatea poate sa coste mai putin decat o pizza si o halba cu bere la un restaurant din centrul orasului.

Daca vrei sa pui bani deoparte pentru cadoul pe care i-l vei oferi partenerului tau cu ocazia zilei onomastice (de Sf. Andrei sau Sf. Nicolae) sau daca te intrebi deja ce-i vei cumpara de Craciun, trebuie sa stii un lucru foarte important: indiferent ce-ti va spune, nu va fi foarte incantat daca va primi in dar o cina romantica sau o mancare sofisticata.

In mod sigur va aprecia gestul tau, dar ar fi preferat cu totul altceva:

  1. Un ceas

Majoritatea barbatilor sunt innebuniti dupa gadgeturi si ceasuri. Pentru ei, un ceas reprezinta mai mult decat un set superb de bijuterii pentru o femeie. Un ceas este intotdeauna util, arata foarte bine daca este ales cu grija, iar el va intelege ca in sfarsit il cunosti cu adevarat. Era atat de simplu!

  1. Obiecte vestimentare

Pare ciudat, dar barbatilor le place sa primeasca in dar obiecte vestimentare. O pereche de manusi de iarna sau un pulover il va incanta cu siguranta, mai ales ca iarna bate la usa, iar spiritul sau practic ii spunea ca oricum ar fi fost nevoit sa le cumpere singur. In plus, magazinele online au intrat in perioada marilor reduceri, iar astfel de produse se gasesc la preturi derizorii, dupa cum vedem pe shopamor.ro.

  1. Doua bilete la teatru sau film

Sa nu oferi niciodata in dar un singur bilet la teatru sau film, deoarece nimeni nu vrea sa mearga singur la un spectacol. Ofera-i doua bilete la un film sau la o piesa de teatru despre care stii sigur ca i-ar placea sa o vada. Veti merge impreuna si sa veti bucura de o seara incantatoare.

  1. Trabucuri sau o bricheta

Daca este fumator, ofera-i o cutie cu trabucuri sau o bricheta cu un design simplu, masculin. Barbatii adora astfel de accesorii, iar tu ii vei da de inteles ca stii care sunt lcururile care ii plac cu adevarat. Insa ai putea merge si mai departe: crezi ca ar fi incantat daca ar primi in dar o pipa si un set de curatat pipa?

  1. Un joc pentru PC

Daca este gamer si ti-a vorbit vreodata cu incantare despre un anumit joc video, fa-i o imensa bucurie: cumpara-i jocul preferat. Asa cum o femeie isi apreciaza partenerul atunci cand acesta are rabdare in timpul „sesiunilor” de cumparaturi si o indeamna sa probeze cat mai multe haine, el va fi la fel de incantat sa constate ca ii intelegi pasiunea pentru jocuri. Vei deveni pentru el o adevarata zeita!

Foto: Creative Commons

În articolul

Ce-și doresc bărbații de Crăciun și costă mai puțin decât o pizza mare și o halbă cu bere

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Atac cu cuţitul la întâmplare, în Centrul Vechi al Capitalei. O femeie a fost tăiată pe stradă; abia ieşise dintr-un magazin
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x