5 trucuri simple pentru a schimba repede aspectul bucătăriei. Toți musafirii vor fi impresionați

Publicat pe 06.01.2017 la 17:56 Actualizat pe 06.01.2017 la 18:11

Pune in aplicare cateva trucuri si toti te vor intreba daca ai renovat casa.

Vrei să dai un suflu proaspăt bucătăriei tale? Nimic mai simplu, pune în aplicare câteva trucuri și toți te vor întreba dacă ai renovat casa. Noi îți arătăm cum îi poți face pe toți cei care îți vor călca pragul să creadă că ai renovat toată bucătăria. Trebuie doar să pui în aplicare câteva trucuri, să înlocuiești unele lucruri deloc costisitoare și să-ți folosești la maximum creativitatea. Iată ce poți să faci:

1. Schimbă acest lucru și vezi cum toată bucătăria se transformă

Nu trebuie să cumperi un alt mobilier pentru ca toată bucătăria să capete un aer nou. E de ajuns să umbli la câteva lucruri de bază și să le înlocuiești pe acelea. Marea problemă în majoritatea bucătăriilor este o chiuvetă veche. Uneori nici cea mai puternică și scumpă soluție de curățare nu poate șterge urmele pe care le-au lăsat anii pe suprafața ei.

Privește printre aceste chiuvete de bucătărie și te vei convinge că este o schimbare la îndemână din punct de vedere financiar. După cum vezi, prețurile sunt foarte accesibile și nici nu vei simți în bugetul tău această achiziție, însă diferența se va vedea imediat în aspectul bucătăriei tale. Mai mult decât atât, chiuveta se schimbă cu ușurință, deci poți face această modificare chiar weekendul acesta.

2. Un mic truc pentru a reda aspectul de nou mobilei tale

Mobila de bucătărie este foarte solicitată. Deschizi și închizi ușile de la dulapuri și sertarele de câteva ori în fiecare zi și suprafața ei este predispusă la pete, umezeală și șocuri. Este absolut firesc să nu mai arate ca în prima zi în care ai montat-o.
Un truc pe care îl poți pune în aplicare pentru a-i împrospăta aspectul este înlocuirea mânerelor. Nu reprezintă o achiziție costisitoare, e și un truc extrem de ușor de pus în aplicare. E suficient să-ți imaginezi cum ar arăta mobila cu niște mânere noi, strălucitoare și moderne. Este o diferență enormă, nu-i așa?

3. Ia în calcul acest factor

Un alt lucru la care ar trebui să fii atentă este fereastra. Poți să achiziționezi o perdea nouă sau niște jaluzele interesante, pentru a da un efect înnoit întregii încăperi. Este simplu și la îndemâna oricum. Mai mult decât atât, o varianta mai ieftină este să cumperi materialul și să apelezi la o croitoareasă pentru a-i da forma potrivită. În felul acesta vei avea la dispoziție și mai multe modele și materiale din care să alegi.

4. Dă o față nouă mesei și scaunelor

Cu o cutie de vopsea și niște lac poți să ai parte de o masă și de niște scaune care să arate ca cele abia cumpărate din magazin. Toată această reîmprospătare te va costa câteva zeci de lei, însă efectul va fi unul care îi va lăsa cu gura căscată pe toți musafirii. O idee de luat în calcul este vopsirea scaunelor în culori diferite, pentru a imprima casei o atmosferă jucăușă și boemă. Este foarte ușor să faci singură asta, mai ales că acum pensulele și vopselele sunt concepute pentru o aplicare ușoară și rapidă.

5. Un artificiu pentru un aspect înnoit

Pereții din bucătărie sunt predispuși la pete de tot felul și de obicei faianța se montează doar deasupra blatului. Peretele opus rămâne ținta perfectă pentru o mulțime de pete. Dacă nu vrei să dai cu var, poți apela la un fototapet. Se lipește cu ușurință și este o soluție ieftină. Vei găsi o mulțime de modele moderne, trebuie doar să cauți.

Care dintre aceste idei ți se pare cea mai de efect?

Sursa foto: Shutterstock

În articolul

5 trucuri simple pentru a schimba repede aspectul bucătăriei. Toți musafirii vor fi impresionați

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x