A dat pe răzătoare trei roșii pentru a crea cel mai savuros sos! Va trebui să încerci și tu acest truc!
Publicat pe 25.09.2015 la 12:27 Actualizat pe 25.09.2015 la 12:52
Sosul de roșii este preferatul nostru, fiind ușor de preparat, delicios și simplu de "asortat" la orice preparat. Tot ce avem nevoie este un truc simplu, pentru ca totul să se desfășoare rapid
Sosul de roșii este preferatul nostru, fiind ușor de preparat, delicios și simplu de "asortat" la orice preparat. Tot ce avem nevoie este un truc simplu, pentru ca totul să se desfășoare rapid.
Începe prin a tăia roșiile pe orizontală, pe jumătate. Așează răzătoarea într-un bol și începe să razi fiecare jumătate de roșie până la cotor.
Adaugă puțin ulei de măsline, sare și piper peste piureul de roșii. Îl poți folosi pentru a asezona preparatul tău preferat.
Simplu ca bună ziua, nu?