A feliat un măr și a realizat un desert SAVUROS și RAPID!
Publicat pe 27.10.2015 la 20:30 Actualizat pe 27.10.2015 la 20:53
Ce poate fi mai bun decât un desert preparat acasă, chiar de tine? Pentru că toamna, merele sunt la mare căutare, puteți încerca o variantă simplă și rapidă, pe care să o serviți cu puțină înghețată, în amintirea verii apuse
Ce poate fi mai bun decât un desert preparat acasă, chiar de tine? Pentru că toamna, merele sunt la mare căutare, puteți încerca o variantă simplă și rapidă, pe care să o serviți cu puțină înghețată, în amintirea verii apuse.
Aveți nevoie de câte un măr pentru fiecare persoană invitată. Tăiați mărul în jumătate și scoateți miezul. Faceți crestături verticale, așa cum vă indică și clipul de mai jos.
Aplicați cu pensula un amestec de o lingură de unt topit, o lingură de zahăr brun și o jumătate de linguriță de scorțișoară.
Dați totul la cuptor timp de 20 de minute, la o temperatură de 200 de grade Celsius.
Opțional, puteți încerca un topping: tăiați bucățele de unt înghețat, adăugați 3 linguri de făină și o lingură de zahăr alb.
Lăsați la cuptor timp de 15 minute în plus, la 220 de grade Celsius.
Poftă bună!