Ardei umpluti cu peste
Publicat pe 13.09.2013 la 15:55
Ingrediente:
6 ardei grasi
300 g file de peste
1 felie de paine inmuiata in lapte
1 ceapa
1 lingura orez
3 linguri verdeata tocata
100 ml ulei
1 lingura bulion
1 lingura faina
smantana
sare
piper
Mod de preparare:
Orezul se spala si se lasa in apa sa se umfle, apoi se fierbe.
Prin masina de tocat se da pestele, ceapa si painea stoarsa de lapte.
Orezul fiert, racit si scurs de apa se adauga peste peste, verdeata tocata marunt si un sos facut din faina, bulion si apa.
Totul se amesteca bine.
Cu umplutura astfel obtinuta se umplu ardeii - in prealabil spalati si curatati de cotoare.
Ardeii se prajesc pe toate partile, apoi se adauga apa si se dau la cuptor pentru 20 de minute.
Se servesc cu smantana.