Briose Sandwich pentru ceai

Publicat pe 23.07.2012 la 14:52 Actualizat pe 02.11.2012 la 11:52

briose sandwich

Aceste brioşe se pot face într-o mare varietatede culori, gusturi şi texturi.

Ingrediente:

Somon afumat si castravete (per sandwich)

•1 felie de briosa
•½ mustar Dijon
•2 felii de castravete
•½ felie de somon afumat
•2-3 capere


Creveti si oua cu marar (per sandwich)

•1 felie de briosa
•2-3 fruze de baby - rucola
•1 felie de ou fiert tare
•1 crevete curatat si preparat
•1 lingurita de maioneza cu marar

Ciocolată cu migdale si zmeura (per sandwich)

•1 lingură de unt de alune, la temperatura camerei
•15 grame ciocolata amaruie, topita
•1 felie de briosa
•1 zmeură proaspata

Crema de branză si ciese (per sandwich)

•2 cirese uscate
•un strop de coniac
•15 grame crema de branza, la temperatura camerei
•2 felii de briose

Mod de preparare:

Somon afumat si castravete (per sandwich)

Unge felia de briosa cu mustar Dijon (poti taia marginea). Pune castravetele, somonul afumat si caperele, apoi da la frigider pana la servire.

Creveti si oua cu marar (per sandwich)

Taie marginea, pune rucola pe paine, apoi oul. Taie crevetele in două. Pune maioneza cu marar si da la rece pana la servire.

Ciocolata cu migdale si zmeura (per sandwich)

Amesteca untul de migdale cu ciocolata topita. Intinde-l pe o felie de briosa. Taie felia in diagonala sau rotund si aşeaza deasupra zmeura. Da la rece pana la servire.

Crema de branza si ciese (per sandwich)

Inmoaie ciresele uscate in coniac timp de 5 minute. Scurge si taie ciresele, amestecandu-le in crema de branza (se poate adauga putin zahar). Unge o felie de briosa cu aceasta compozitie si pune peste cea de a doua felie de briosa. Taie coaja, apoi sandwich-ul in triunghiuri ori fasii. Da la rece până la servire.

Masuri

Lichid sau volum (aproximativ):

1 lingurita 5 ml
1 lingura 15 ml/ 15 cc
2 linguri 30 ml/ 30 cc
1/4 masura 59 ml
1/3 masura 79 ml
1/2 masura 118 ml
2/3 masuri 158 ml
3/4 masuri 177 ml
7/8 masuri 207 ml

1 masura 237 ml
2 masuri 473 ml
4 masuri 946 ml
1 pinta 473 ml
2 pinte 946 ml/ 0.946 litri
8 pinte 3785 ml/ 3.78 litri
4 litri 3785 ml/ 3.78 litri
1 litru 1000 ml


Ingrediente uscate sau greutate (aproximativ):

1 uncie 30 grame (28.35 g)
2 uncii 55 grame
3 uncii 85 grame
4 uncii 125 grame
8 uncii 240 grame
12 uncii 375 grame
16 uncii 454 grame
32 uncii 907 grame
1 kilogram 1000 grame

În articolul

Briose Sandwich pentru ceai

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2024. Berbecii sunt atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ce avere are Călin Georgescu, câştigătorul turului 1 la alegerile prezidenţiale 
a1.ro
Cine este Cosmin Georgescu, fiul lui Călin Georgescu. Tânărul a fost coleg de cameră și prieten cu „regele banilor” Novak Djokovic
HelloTaste.ro
Rețeta simplă de covrigi de casă. Pașii pe care să-i urmezi ca să iasă mai buni ca la patiserie
Catine
Prăjitură cu dovleac și griș. Desert simplu și ușor de preparat
useit.ro
Informațiile electorale false de pe TikTok. Cum au fost influențați utilizatorii din mai multe țări
as.ro
„A fost Ilie Năstase cel mai talentat din istorie?” Răspunsul tranşant al bunului său prieten, Ion Ţiriac
MediCOOL
5 simptome ale cancerului de colon și cum să-ți reduci riscurile
Spynews
Claudia Pătrășcanu sărbătorește ziua de naștere a fiului ei cel mare! Gabriel a împlinit 10 ani
DeParinti
Cel mai bun mic dejun pentru copiii care merg la școală. Nutriționiștii recomandă aceste alimente pentru cei mici
MediCOOL
Ce este cafeaua decofeinizată. Care sunt caracteristicile acestei băuturi
HelloTaste
Spaghetti alla Nerano sau paste cremoase cu dovlecei. Rețetă pe cât de ușoară, pe atât de apetisantă
x