Burgeri de curcan cu maioneza si usturoi
Publicat pe 05.07.2013 la 13:20 Actualizat pe 05.07.2013 la 13:22
Aprinde gratarul si savureaza un burger in stil frantuzesc. Nu trebuie sa te simti vinovata pentru asta.
Timp de preparare: 10 minute
Timp total: 25 de minute
Portii: 4
Maioneza cu usturoi:
¼ maioneza fara grasime
1 lingurita suc de lamaie
½ lingurita usturoi pisat
Burgerii:
450 g carne piept de curcan
¼ masura ovaz
1 lingura sos de soia fara multa sare
1 lingurita condiment fara sare
1 ceapa mica tocata fin
1 albus
4 chifle de burgeri taiate pe jumatate
4 frunze de salata
4 felii de rosii
Mod de preparare:
Incinge gratarul.
Intr-un bol mic amesteca maioneza, sucul de lamaie si usturoiul. Acopera si da la frigider.
Intr-un bol mare pune pieptul de curcan tocat, ovazul, sosul de soia, condimentele, ceapa si albusul. Amesteca bine.
Imparte totul in patru. Formeaza patru burgeri. Pune burgerii pe grill. Gateste-i fara a acoperi gratarul pentru 15 minute, intoarce-i si gateste-i si pe cealalta parte.
Inauntrul fiecarei chifle pune o lingura de maioneza, pune burgerii peste, acopera cu salata si rosie, apoi inchide burgerul.