CaFeline

Publicat pe 10.10.2013 la 17:45

Ingrediente:

  • 10 linguri seminte de susan, neprajit
  • 4 linguri seminte de chia sau in
  • 4 linguri nuca de cocos
  • 4 linguri migdale
  • 10 llinguri fulgi de ovaz
  • 3 linguri stafide
  • 2 linguri pudra roscove
  • 2 lingurite unt de cocos
  • miere, dupa gust
  • 3 picaturi esenta de rom


Mod de preparare:

Toate semintele se trec prin rasnita de cafea. Se combina bine unele cu altele si se adauga mierea, untul de cocos si laptele, amestecandu-se pana iese o pasta de consistenta unei plastiline.
Din aceasta pasta se modeleaza bomboane care se dau prin pudra de roscove si prin seminte de susan nemacinat.

În articolul CaFeline:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 aprilie 2025. Balanțele își regăsesc pofta de viață. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfânta şi Marea Miercuri din Săptămâna Patimilor. Tradiţii şi obiceiuri în ziua în care Iisus a fost trădat de Iuda
a1.ro
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în perioada 15-20 aprilie 2025, potrivit horoscopului. Află când îți merge bine
HelloTaste.ro
Cozonac Babka cu mac și nuci. Un dans între tradiție și rafinament
Catine
Cât timp se fierbe carnea de pui pentru salata de boeuf? Pașii ca să obții cea mai bună salată de boeuf
useit.ro
Blue Origin a făcut istorie cu primul echipaj feminin care a ajuns în spațiu. La bord s-au aflat Katy Perry și partenera lui Jeff Bezos
as.ro
Ce scrie, de fapt, în buletinul lui Ion Ţiriac. Care este numele real al magnatului român
MediCOOL
Cum influențează modul de preparare sănătatea organismului. Care sunt sfaturile farmaciștilor pentru o alimentație echilibrată
Spynews
Singurele imagini cu casa în care locuiește David Pușcaș: ”V-am primit în haos că aseară am făcut live” / GALERIE FOTO
DeParinti
Ajută-ți copilul să-i placă să învețe prin antrenarea creierului
MediCOOL
Ce este indicat să știi despre prăjire. Cum poți folosi această metodă de gătit într-un mod mai sănătos
HelloTaste
Ciocolată de casă în foi de napolitană – Rețetă clasică
close
x