Chiftelute cu sos de coacaze

Publicat pe 13.09.2013 la 16:18

Ingrediente:

500 g carne de vita tocata
1 ou
2 linguri apa
150 g pesmet
2 cepe

Pentru sos:
250 g jeleu de coacaze
120 g sos de chili
1 lingura zahar brun
2 lingurite suc de lamaie


Mod de preparare:

Carnea tocata se amesteca cu oul, apa, pesmetul si ceapa tocata marunt.
Din compozitie se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei incins.
Se pot coace si la cuptor 20-25 de minute.

Sosul:
Toate ingredientele se amesteca la foc mic. Chiftelutele se scufunda in acest sos, se iau de pe foc si se tin aproximativ o ora inainte de servire.

În articolul

Chiftelute cu sos de coacaze

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 martie 2025. Balanțele se gândesc la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Locul cu cele mai scumpe chirii din România: peste 1.200 de euro pentru trei camere
a1.ro
Radu Ștefan Bănică, moment de sinceritate. Cum percepe comparațiile cu tatăl său și ce relație are cu fratele mai mic | EXCLUSIV
HelloTaste.ro
Supă de cartofi cu morcovi și tăiței. Confortul simplu al unei mese calde
Catine
Zodii care manifestă banii până la finalul lunii martie 2025. Află dacă te numeri printre ele
useit.ro
Eclipsa lunară totală din martie 2025 va produce o Lună Sângerie. În ce seara va avea loc fenomenul inedit
as.ro
Milionarul român care ia 3 pensii a dezvăluit ce avere are şi nu a stat pe gânduri: „Unui tânăr îi trebuie cam 5.000 de lei pe lună ca să trăiască bine”
MediCOOL
Expunerea la lumină albastră dimineața poate îmbunătăți somnul și activitatea zilnică. Un studiu a analizat efectele asupra persoanelor în vârstă
Spynews
Cum arată camera cântăreței Minodora. Multe doamne doar visează la așa ceva / FOTO
DeParinti
Cum să îți ajuți în mod corect copilul să fie autonom. Încurajarea independeței îl va ajuta în viața de adult
MediCOOL
Anumite obiceiuri de somn pot crește riscul de moarte prematură cu 29%. Oamenii de știință au analizat mai multe schimbări ale programului de somn
HelloTaste
Salată de macrou marinat cu legume. Un preparat hrănitor
x