Ciorba rădăuțeană îți va ieși perfectă! Secretul preparării a fost dezvăluit de o gospodină din Bucovina
Publicat pe 22.11.2015 la 21:20 Actualizat pe 22.11.2015 la 21:24
Succesul a fost neaşteptat de mare, acest fel de mâncare ajungând în meniul restaurantelor
Succesul a fost neaşteptat de mare, acest fel de mâncare ajungând în meniul restaurantelor.
Reţeta pentru ciorbă rădăuţeană
Ingrediente pentru 4,5-5 litri:
- Un piept mare de pui cu piele şi os
- O ceapă
- O ţelină de mărimea unui măr
- Un păstârnac
- O rădăcină de pătrunjel
- 2-3 morcovi
- Un gogoşar şi un ardei gras roşu
- 3 ouă
- 200-300 ml smântână 20% grăsime
- Una-două linguri oţet
- 3-4 căţei de usturoi
- O legătură pătrunjel