Cum arată micul dejun în alte țări? Ai avea CURAJ să le încerci?
Publicat pe 27.08.2016 la 12:44 Actualizat pe 17.12.2016 la 10:33
Firecare tara cu obiceiul ei culinar. Ceea ce, pentru noi, ar parea bizar, pentru altii e normal sa manance la prima ora.
Chef Hadad a decis să ne ofere o plimbare în jurul lumii. Aşa că ne va arăta cum se prepară micul dejun în trei ţări aflate pe trei continente. Într-un fel se mănâncă la micul dejun în Marea Brintanie, altfel în China sau în țările din America de Sud.
În Marea Britanie
Cartof copt, roșii, fasole, ciuperci, ceapă, cârnați, ou.
În China
Tăiței de orez, ceapă, dovlecei, morcov, castraveți, fasole asiatică, sos de soia, fâșii de pui Shanghai.
În Peru
Freucte de mare, chilli, portocale, coajă de lămâie și de portocale, coriandru, ceapă, roșii.
Află cum se prepară acestea din videoclipul de mai sus.