Rețeta lui Vlăduț: cum să prepari un aperitiv gustos în trei pași

Publicat pe 11.07.2016 la 15:06 Actualizat pe 11.07.2016 la 15:21

Musafiri la micul dejun? Impresioneaza-i cu un aperitiv gustos, inedit si plin de culoare! Totul in cativa pasi!

Musafiri la micul dejun ? Impresioneaza-i cu un aperitiv gustos, inedit si plin de culoare!
Totul in cativa pasi!

Ingrediente:

  • 1 aluat foietaj
  • 4-5 oua
  • susan
  • branza tartinabila
  • branza telemea
  • smantana
  • ceapa verde
  • carnat de casa afumat
  • sare
  • verdeturi
  • rosii cherry
  • castraveti
  • salata verde
  • salata rosie

Mod de preparare:

Aluatul se unge cu ou batut, se presara susan, se inteapa din loc in loc. Se portioneaza direct in tava, apoi se pune la copt, in cuptor, la foc mediu spre mare. Se lasa aproximativ 20 minute, dupa care se scoate si se lasa la racit.

Branzeturile se amesteca cu smantana pana se obtine o compozitie omogena.Se adauga ceapa verde tocata marunt, verdeturi.

Se pregateste o omleta care se taie fasii.

Flancurile coapte se umplu cu crema de branza, se garnisesc cu felii alternative de rosii si castraveti, si optional felii de carnat sau omleta.

Se servesc cu salata savuroasa!

Sunt absolut grozave, se prepara usor, au un aspect frumos si sunt gustoase!

Sa va fie de folos!

În articolul Reteta lui Vladut: Cum sa prepari un aperitiv gustos in trei pasi:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
PARTENERI
Horoscopul zilei de 15 mai 2025. Peștii își vor face noi prieteni. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Horoscopul zilei de 15 mai 2025. Peștii își vor face noi prieteni. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Facturile s-ar putea tripla în mai puţin de 2 luni. Companiile cu cel mai mic preţ de pe piaţă
observatornews.ro
Facturile s-ar putea tripla în mai puţin de 2 luni. Companiile cu cel mai mic preţ de pe piaţă
Interviu cu Cristina Ciobănașu și Bianca Purcărea. De ce echipă se tem cel mai mult. "Ne tremură port-jartierele de frică"
a1.ro
Interviu cu Cristina Ciobănașu și Bianca Purcărea. De ce echipă se tem cel mai mult. "Ne tremură port-jartierele de frică"
Guguluf cu căpșuni în aluat și glazură cu sirop de căpșuni
HelloTaste.ro
Guguluf cu căpșuni în aluat și glazură cu sirop de căpșuni
Covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes 2025. Cum s-au îmbrăcat vedetele la deschiderea marelui eveniment
Catine
Covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes 2025. Cum s-au îmbrăcat vedetele la deschiderea marelui eveniment
Jocuri PlayStation Plus din mai 2025. Ce titluri vor fi disponibile
useit.ro
Jocuri PlayStation Plus din mai 2025. Ce titluri vor fi disponibile
Întrebat despre o nouă investiţie, milionarul român care construieşte un castel a dat un răspuns tranşant!
as.ro
Întrebat despre o nouă investiţie, milionarul român care construieşte un castel a dat un răspuns tranşant!
Care sunt măsurile de siguranță pe plajă
MediCOOL
Care sunt măsurile de siguranță pe plajă
Şoc meteo în România! Cea mai rece dimineață de mai din ultimii 50 de ani! Termometrele au arătat până la -8 grade
Spynews
Şoc meteo în România! Cea mai rece dimineață de mai din ultimii 50 de ani! Termometrele au arătat până la -8 grade
Mituri și adevăruri despre alergiile de primăvară la copii
DeParinti
Mituri și adevăruri despre alergiile de primăvară la copii
Exerciții pentru a-ți întări mușchii brațelor. Cum le poți pune în aplicare
MediCOOL
Exerciții pentru a-ți întări mușchii brațelor. Cum le poți pune în aplicare
Desert la pahar cu căpșuni, cremă caramel cu banane și biscuiți
HelloTaste
Desert la pahar cu căpșuni, cremă caramel cu banane și biscuiți
close
x