Rețeta lui Vlăduț: cum să prepari un aperitiv gustos în trei pași
Publicat pe 11.07.2016 la 15:06 Actualizat pe 11.07.2016 la 15:21
Musafiri la micul dejun? Impresioneaza-i cu un aperitiv gustos, inedit si plin de culoare! Totul in cativa pasi!
Musafiri la micul dejun ? Impresioneaza-i cu un aperitiv gustos, inedit si plin de culoare!
Totul in cativa pasi!
Ingrediente:
- 1 aluat foietaj
- 4-5 oua
- susan
- branza tartinabila
- branza telemea
- smantana
- ceapa verde
- carnat de casa afumat
- sare
- verdeturi
- rosii cherry
- castraveti
- salata verde
- salata rosie
Mod de preparare:
Aluatul se unge cu ou batut, se presara susan, se inteapa din loc in loc. Se portioneaza direct in tava, apoi se pune la copt, in cuptor, la foc mediu spre mare. Se lasa aproximativ 20 minute, dupa care se scoate si se lasa la racit.
Branzeturile se amesteca cu smantana pana se obtine o compozitie omogena.Se adauga ceapa verde tocata marunt, verdeturi.
Se pregateste o omleta care se taie fasii.
Flancurile coapte se umplu cu crema de branza, se garnisesc cu felii alternative de rosii si castraveti, si optional felii de carnat sau omleta.
Se servesc cu salata savuroasa!
Sunt absolut grozave, se prepara usor, au un aspect frumos si sunt gustoase!
Sa va fie de folos!