Fiesta mexicană- Salată cu leguminoase şi sos salsa
Publicat pe 22.07.2020 la 15:09 Actualizat pe 05.08.2020 la 13:51
Dacă vă doriţi o salată diferită cu influenţe latino-americane, această reţetă nu are cum să vă dezămăgească. Preparatul care schimbă ideea obişnuită despre salată prin texuri, culori şi gust direct din Mexic.
Salată cu leguminoase şi sos salsa
Ingrediente
200 g mix leguminoase
1 avocado copt
1/2 ardei kapia
20 g porumb fiert
1 ceapă verde
2 roşii
sos salsa (din comerţ sau homemade) depinde cum doriţi
sare & piper după gust
1/2 legatură pătrunjel
puţin ardei iute (opţional)
Mod de preparare
Mixul de leguminoase se pune la înmuiat 12 ore, apoi se fierbe 60 de minute la foc mic (conform ambalajului).
După ce mixul de leguminoase este fiert, lăsaţi-l la răcit apoi adaugăţi legumele tăiate cubuleţe.
Adăugaţi apoi sosul salsa, sarea şi amestecaţi compoziţia foarte bine.
Serviţi salata cu lipii presărate cu boia dulce
Poftă bună!
Sursă: Veg Lifestyle
CITEŞTE ŞI
Cum consumăm fructele congelate? 2 rețete de sezon
Paste cu legume coapte în oțet balsamic – Deliciul de la prânz