Frigarui picante de porc

Publicat pe 07.12.2012 la 14:33 Actualizat pe 10.12.2012 la 11:12

Frigarui picante de porc

Ingrediente:

  • 500 g carne de porc
  • 2 linguri paprika dulce
  • 1 lingurita chimen macinat
  • 1 lingurita piper cayenne
  • sare si piper
  • 90 to 120 ml ulei de masline

Mod de preparare:

  1. Taie carnea de porc in bucatele de 2 centimetri.
  2. Intr-un bol, combina paprika, chimenul, piperul cayenne, sarea, piperul si uleiul de masline.
  3. Pune carnea de porc si las-o la marinat minim 4 ore sau peste noapte.
  4. Preincalzeste cuptorul la 200°C sau grill-ul la temperatura medie.
  5. Pune carnea de porc pe frigarui si baga-le la cuptor 10-15 minute.
  6. Pune-le apoi pe grill inca 10 minute. In timp ce le intorci, stropeste-le cu marinada si lasa-le pe gratar pana se rumenesc.
În articolul

Frigarui picante de porc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2025. Racii au o stare foarte bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cât câştigă un nepalez angajat la un supermarket din România: "Cel mai greu este drumul spre muncă"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care au nevoie de o schimbare în viața lor. Nativii care sunt sfătuiți să facă asta în perioada următoare
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Cât de frumoasă este Adina Maria, femeia cu care Cristi Tănase este în proces de divorţ: „Unii aleg să se piardă în vicii!”
MediCOOL
Cum poți preveni osteoartrita. Ce poți face pentru a-ți adapta stilul de viață
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Importanța timpului personal pentru părinți: cum să te relaxezi mai des
MediCOOL
Efectele adverse ale consumului zilnic de ovăz. Ce se întâmplă dacă mănânci în exces această cereală
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x