Frigarui picante de porc
Publicat pe 07.12.2012 la 14:33 Actualizat pe 10.12.2012 la 11:12
Ingrediente:
- 500 g carne de porc
- 2 linguri paprika dulce
- 1 lingurita chimen macinat
- 1 lingurita piper cayenne
- sare si piper
- 90 to 120 ml ulei de masline
Mod de preparare:
- Taie carnea de porc in bucatele de 2 centimetri.
- Intr-un bol, combina paprika, chimenul, piperul cayenne, sarea, piperul si uleiul de masline.
- Pune carnea de porc si las-o la marinat minim 4 ore sau peste noapte.
- Preincalzeste cuptorul la 200°C sau grill-ul la temperatura medie.
- Pune carnea de porc pe frigarui si baga-le la cuptor 10-15 minute.
- Pune-le apoi pe grill inca 10 minute. In timp ce le intorci, stropeste-le cu marinada si lasa-le pe gratar pana se rumenesc.