Friptură de iepure cu smântână
Publicat pe 09.01.2014 la 11:32
Ingrediente:
- ½ de iepure
- 150 g de smântână de 20% grăsime
- 1 rămurică de rozmarin
- 5 g de sare
- piper după gust
Mod de preparare:
1. Frecaţi bucăţile de iepure cu sare şi piper. Ungeţi-le cu smântână, adăugaţi câteva fire de rozmarin şi lăsaţi pentru jumătate de oră.
2. Introduceţi în vasul de gătit jumătatea de iepure pregătită.
3. Preparaţi în modul «TOCANĂ» la aparatul Multicooker, timpul de preparare – 40 minute, presiunea – 3.
4. După semnalul sonor deconectaţi multicookerul şi reduceţi presiunea.
5. Întoarceţi jumătatea de iepure şi prelungiţi prepararea în acelaşi mod («TOCANĂ»),
timp de preparare – 40 minute, presiunea – 3.
6. După semnalul sonor deconectaţi multicookerul şi reduceţi presiunea, scoateţi
capacul şi puneţi carnea de iepure pe un platou.
7. Împărţiţi jumătatea de iepure în trei porţii.
8. Bucăţile fierbinţi de carne puneţi-le pe platouri.
9. Se servesc la masă cu garnitură şi legume.
TOCANĂ
40 + 40 min