Ganache de ciocolata - cea mai simpla crema de ciocolata!

Publicat pe 10.01.2013 la 11:50

Ganache de ciocolata

Creama de ciocolata lucioasa si intinsa parca intr-un strat perfect pe care o vezi pe toate prajiturile din cofetarii o poti face in 10 minute la tine in bucatarie.

Ai nevoie de frisca lichida, ciocolata - in cantitati egale si de o lingura cu unt pentru fiecare 500 de grame de ingrediente.

Intr-o tigaie care nu lipeste pui frisca si chiar inainte de a incepe sa fiarba adaugi ciocolata maruntita. Le amensteci pana cand se topeste ciocolata si apoi transferi compozitia intr-un recipient rece. Cand temperatura scade si poti sa gusti crema fara sa te frigi, adaugi untul si amensteci pana la omogenizare.

Cand inca este calda crema se pune pe tort sau prajitura incepand cu centrul platoului.

În articolul

Ganache de ciocolata - cea mai simpla crema de ciocolata!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2025. Racii au o stare foarte bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Turiști americani la prima vizită în România, fascinați de o stradă din București: "E prima oară când vedem așa ceva"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care au nevoie de o schimbare în viața lor. Nativii care sunt sfătuiți să facă asta în perioada următoare
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Cât de frumoasă este Adina Maria, femeia cu care Cristi Tănase este în proces de divorţ: „Unii aleg să se piardă în vicii!”
MediCOOL
Cum poți preveni osteoartrita. Ce poți face pentru a-ți adapta stilul de viață
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Importanța timpului personal pentru părinți: cum să te relaxezi mai des
MediCOOL
Efectele adverse ale consumului zilnic de ovăz. Ce se întâmplă dacă mănânci în exces această cereală
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x