Good Food si Good Homes va invita la Kidex! 2-5 decembrie, Romexpo

Publicat pe 02.12.2010 la 15:26

god food

Incepand din 2 si pana pe 5 decembrie, poti sa te intalnesti cu redactiile Good Food si Good Homes la expozitia pentru copii Kidex. Te asteptam la standul nostru unde poti alege intre un workshop de gatit, atelierele de creatie si competitia de gatit pentru cei mici.
In zilele de 2 si 3 decembrie, intre 14:00 - 15:00, echipa Good Food prezinta un workshop de gatit cu retete specifice pentru bebelusi si copii nu mai mari de 5 ani, sub indrumarea unui specialist in nutritie pentru copii.
Sambata si duminica, intre 12:00 - 13:00, avem atelierele Good Food si Good Homes si demonstratii de cusut si brodat. Copiii pot sa isi incerce imaginatia si sa creeze animalute din legume si fructe: broscoi din ardei gras, oite din conopida si masline, arici din kiwi.
Urmeaza atelierul de Craciun handmade, cu nasturi, sfoara, petice de fetru si hartie colorata din care cei mici, impreuna cu echipa Good Homes, vor putea concepe fantezii de pus in brad si felicitari de iarna.
<Copiii sunt extrem de creativi, de aceea ne-am dorit sa organizam aceste ateliere in care sa ne bucuram de Craciun, asa cum il vad ei: cu brazi strambi umpluti cu globuri patrate, cu decoratiuni de brad din lana si carton, cu felicitari colorate cu creioane de ceara sau cu oameni de zapada din nasturi. Speram sa vina cat mai multi pitici la atelierele noastre si sa ne lasam imaginatia sa zburde in asteptarea lui Mos Craciun, a declarat Maria Neneciu, redactor-sef Good Homes.
Mai mult decat atat, in cadrul aceluiasi eveniment, Good Food continua campania <Copiii in bucatarie> prin Competitia de gatit pentru copii, care va avea loc pe 4 decembrie, intre 13:30 - 14:30 si pe 5 decembrie, intre 14:00 - 15:30, zilele competitiei fiind dedicate astfel: sambata - ziua salatei, duminica - cea a sandvisurilor. Inscrierile se fac pe www.goodfood.ro.
Cele mai reusite vor fi premiate. Din juriu vor face parte echipa Good Food si invitati speciali.
Good Food a initiat aceasta campanie in luna februarie 2008, cu scopul de a-i atrage pe copii in interesanta poveste a gatitului si de a-i indruma spre o alimentatie sanatoasa.
<Vrem din nou sa-i aducem pe cei mici aproape de bucatarie, sa le aratam ca joaca printre ingredientele proaspete poate fi delicioasa. Este un lucru stiut, cei mici sunt foarte expusi ofertelor de tip fast-food, astfel ca ne adresam in special parintilor, care sunt principalul factor de decizie in alimentatia copiilor. Aceasta competitie este o alta actiune a campaniei <Copiii in bucatarie> care se desfasoara lunar in paginile revistei Good Food. In fiecare editie, copiii trimit fotografii cu retete propuse de editorii nostri si sunt premiati>, a declarat Cristina Mazilu, redactor-sef Good Food.

Good Food este singura revista de gastronomie din Romania, o revista care te face sa gatesti din placere si care, pe langa zona dedicata retetelor si meniurilor savuroase, iti ofera si povesti culinare apetisante numai bune de citit cand nu intri in bucatarie.

Revista Good Homes constituie o colectie de povesti despre case si oameni, cu solutii de decorare marunte, dar ingenioase, cu propuneri de amenajari si sfaturi de la specialisti. Cu o echipa editoriala de profesionisti in domeniu, echipa Good Homes te face sa-ti placa la tine acasa!

În articolul

Good Food si Good Homes va invita la Kidex! 2-5 decembrie, Romexpo

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 iunie 2024. Taurii au nevoie de înțelegere. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Minivacanța de Rusalii. Cât costă un weekend la un hotel de 4 stele cu all-inclusive, în Mamaia
a1.ro
Horoscop săptămânal 17 - 23 iunie 2024. Află ce ți-au pregătit astrele în următoarele zile. Cad bani din cer pentru trei zodii
HelloTaste.ro
Pâine aperitiv cu usturoi și cașcaval. Cum poți transforma pâinea învechită în gustare delicioasă
Catine
Vrei să ai sprâncene mai groase? Încearcă această rutină în 3 pași
useit.ro
De ce va crește numărul cancerelor de prostată. Diferența va fi semnificativă
as.ro
Ilie Năstase a mers să îl vadă pe multimilionarul care l-a jignit incalificabil: „Românul ăsta mare şi prost”
MediCOOL
Ce sunt bolile cronice și cum le putem preveni
Spynews
MAE, alertă de călătorie! Un român a murit și alți doi au avut nevoie de îngrijirile medicilor
DeParinti
10 sfaturi pentru a forma comportamente alimentare sănătoase la copiii mici
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de albăstrele. Schimbările produse de această băutură în organism
HelloTaste
Înghețată de căpșuni cu banane. Rețetă simplă de desert răcoros
x