INEDIT! Învață să prepari ouă fierte cu gălbenușul în exterior și albușul în interior!
Publicat pe 05.02.2015 la 13:52 Actualizat pe 05.02.2015 la 14:10
Dacă ești deschisă la învățarea unei noi tehnici de gătit, iată una interesantă venită tocmai din Japonia. Se pare că poți modifica locul albușului și al gălbenușului din interiorul oului fiert. Trucul este să faci asta în timp ce oul este în coajă
Dacă ești deschisă la învățarea unei noi tehnici de gătit, iată una interesantă venită tocmai din Japonia. Se pare că poți modifica locul albușului și al gălbenușului din interiorul oului fiert. Trucul este să faci asta în timp ce oul este în coajă.
Sună dificil? Ei bine, chiar este. Modificarea trebuie făcută folosind o forță centrifugă perfectă, prin rotirea oului crud într-un ciorap.
Dacă nu este realizată corect, mișcarea poate duce la amestecul celor două părți ale oului.
Vezi pașii în clipul de mai sus.