Limbă de vițel cu sos pesto
Publicat pe 06.01.2014 la 17:09 Actualizat pe 06.01.2014 la 17:11
Ingrediente:
- 700 g limbă de vițel
- 3 frunze dafin
- 1 ou
- 3 căței de usturoi
- 1 ardei iute
- zeama de la 1 lămâie
- 4-5 fileuri anchoa
- verdeață
- 1 pahar ulei de măsline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Limba se spală, se curăță de pielițe, apoi se fierbe în apă cu sare și frunze de dafin timp de 50-60 de minute.
Când e fiartă se scoate din apă și se lasă la răcit.
Sosul pesto:
Usturoiul, oul, fileurile de anchoa și zeama de lămâie se pun într-un blender. Se adaugă treptat uleiul. Se pune sare și piper, apoi verdeață.
Se îndepărtărtează membrana de pe limbă, apoi limba se taie felii.
Se servește alături de sosul pesto.