Motivul pentru care NU trebuie să mai dezgheți carnea înainte de a o prepara!
Publicat pe 02.06.2015 la 13:32 Actualizat pe 02.06.2015 la 13:43
Probabil că v-ați obișnuit să decongelați carnea înainte de a o prepara, însă pare a fi un obicei nepotrivit. Studiile au arătat că prin procesul de dezghețare și apoi preparare, carnea va fi mult prea bine pregătită și va scădea în dimensiune
Probabil că v-ați obișnuit să decongelați carnea înainte de a o prepara, însă pare a fi un obicei nepotrivit. Studiile au arătat că prin procesul de dezghețare și apoi preparare, carnea va fi mult prea bine pregătită și va scădea în dimensiune.
Cea mai bună metodă este prepararea sa imediată, după scoaterea din congelator. Iată pașii:
- încingeți o tigaie cu ulei și puneți bucățile de carne pentru a se prăjit timp de 90 de secunde pe fiecare parte
- puneți carnea într-o tavă, cu folie de copt, și băgați-o a cuptorul încins la 135 de grade până ce se prepară (18-20 min)
Pentru mai multe informații consultați clipul de mai sus