Muşchi Tri-Tip, fasole pinto, salsa de roşii coapte, piersici la grătar şi cocktail de piersici albe

Publicat pe 14.06.2012 la 12:20 Actualizat pe 19.06.2012 la 12:42

bobby flay

Muşchi Tri-Tip

Muşchiul Tri-Tip de vită este partea inferioară a muşchiului.

Se asezonează cu sare, piper, usturoi granulat şi se pune pe grătar timp de 2 ore.

Fasole Pinto

Într-o tigaie de fier forjat se face fasolea pinto. Se taie bacon-ul cubuleţe, se căleşte, se scoate la scurs pe un serveţel. În grăsimea rămasă se căleşte o ceapă tăiată mărunt şi un ardei Poblano (ardei verde iute). Se adaugă fasolea fiartă, baconul, se stoarce un lime şi se decorează cu pătrunjel verde.

Salsa de roşii coapte

Într-un coşuleţ de grătar se pun roşii cherry tăiate jumătăţi, stropite cu ulei de măsline, sare şi piper şi se pun pe grătar. Când sunt gata se scot într-un castron, se adaugă o ceapă roşie tăiată julien, un ardei Serrano (iute), 2 căţei de usturoi striviţi , zeamă de lime, coriandru tocat şi ulei de măsline.

Baghetă cu usturoi

Se ia o baghetă franţuzească, se taie pe jumătate, se unge cu unt, se presară cu sare, piper şi usturoi, apoi se pune câteva minute pe grătar.

Anghinare cu sos

Se iau câteva bucăţi de anghinare, se îndepărtează frunzele de la bază, se taie coada şi partea de sus. Se opăresc în apă clocotită 30 de minute, în apă se pun câteva jumătăţi de lămâie.

Când sunt opărite, se taie pe jumătate şi, cu o lingură, se scoate miezul pufos, se stropesc cu ulei de rapiţă, se presară cu sare şi piper şi se pun pe grătar.

Sosul: maioneză, smântână, zeamă de lămâie, căţei de usturoi, anşoa, tarhon, chivas, pătrunjel, puţină miere şi ulei de măsline, toate se pun într-un blender.

Anghinarea se desface puţin şi se stropeşte cu sos.

Piersici la grătar

Piersicile albe se taie jumătăţi şi se pun pe grătar.

Migdalele se prăjesc, se toacă în robot, se pune miere şi mentă. În fiecare piersică se pune puţin sos, o fruză de mentă şi o bucăţică de brânză mascarpone.

Cocktail de piersici

Se mixează în blender câteva piersici albe cu sirop de vanilie (părţi egale de apă, zahăr şi o păstaie de vanilie). Piureul se pune în carafă şi se adaugă încet şampania.

În articolul

Muşchi Tri-Tip, fasole pinto, salsa de roşii coapte, piersici la grătar şi cocktail de piersici albe

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 noiembrie 2024. Berbecii sunt atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ce avere are Călin Georgescu, câştigătorul turului 1 la alegerile prezidenţiale 
a1.ro
Cine este Cosmin Georgescu, fiul lui Călin Georgescu. Tânărul a fost coleg de cameră și prieten cu „regele banilor” Novak Djokovic
HelloTaste.ro
Rețeta simplă de covrigi de casă. Pașii pe care să-i urmezi ca să iasă mai buni ca la patiserie
Catine
Prăjitură cu dovleac și griș. Desert simplu și ușor de preparat
useit.ro
Informațiile electorale false de pe TikTok. Cum au fost influențați utilizatorii din mai multe țări
as.ro
„A fost Ilie Năstase cel mai talentat din istorie?” Răspunsul tranşant al bunului său prieten, Ion Ţiriac
MediCOOL
5 simptome ale cancerului de colon și cum să-ți reduci riscurile
Spynews
Claudia Pătrășcanu sărbătorește ziua de naștere a fiului ei cel mare! Gabriel a împlinit 10 ani
DeParinti
Cel mai bun mic dejun pentru copiii care merg la școală. Nutriționiștii recomandă aceste alimente pentru cei mici
MediCOOL
Ce este cafeaua decofeinizată. Care sunt caracteristicile acestei băuturi
HelloTaste
Spaghetti alla Nerano sau paste cremoase cu dovlecei. Rețetă pe cât de ușoară, pe atât de apetisantă
x