Negrese din covrigei sarati
Publicat pe 04.07.2013 la 13:00
Sunt dulci. Sunt sarate. Ce mai este de spus? Aceste negrese au tot ceea ce ti-ai putea dori si inca ceva in plus. De la stratul dublu de covrigei crocanti, la stratul dulce de caramel, totul este divin.
Si dureaza doar cateva minute sa le prepari.
Ingrediente:
O cutie mix pentru negrese.
Prepara negresele conform instructiunilor.
Toarna 1/3 din compozitie pe fundul unei tavi pe care ai pus hartie de pergament. Intinde stratul uniform.
Pune doua straturi de covrigei sarati.
Toarna peste covrigei restul de compozitie.
Baga la cuptor 30 de minute la 176 de grade Celsius sau pana cand o scobitoare bagata in centru iese curata.
Dupa ce ai scos prajitura din cuptor toarna niste sos de caramel pe ea.
Presara niste sare de mare pe deasupra. Odata ce negresele s-au racit, taie-le si scoate-le din tava.