Omleta asortata
Publicat pe 29.09.2013 la 17:45 Actualizat pe 29.09.2013 la 10:57
Ingrediente:
- 6 oua
- 200 g branza de bruduf
- 60 g smantana
- 40 g unt
- ½ legatura patrunjel
- ½ legatura marar
- 1 mana de frunze busuioc verde
- 1 lingura bullion
- sare
- piper
- lamaie
Mod de preparare:
Verdeata spalata si fin tocata se adauga peste ouale batute cu sare si piper. Se adauga apoi bulionul si smantana.
Compozitia se toarna intr-o tigaie antiaderenta in care a fost topit untul.
Se coace pe o parte si pe cealalta intorcandu-se cu grija, cu ajutorul unei palete.
Cand este rumenita, se pune pe farfurie, se presara deasupra branza de burduf.
Se decoreaza cu felii de lamaie si frunze de patrunjel.