Porc cubanez cu mojo de ananas
Publicat pe 10.12.2012 la 18:22 Actualizat pe 10.12.2012 la 18:24
Ingrediente:
- muschi de porc
- 3 linguri ulei de masline
- 1/4 masura rozmarin proaspat tocat
- 1/4 masura cimbru proaspat tocat
- sare si piper
- 4 catei de usturoi, taiati sferturi
Mojo de ananas:
- 1 ardei iute, tocat fin
- 1 ananas, taiat cubulete
- 3/4 masura ceapa rosie, taiata fin
- 1 ardei galben, taiat cubulete
- 6 legaturi de ceapa, taiate fin
- 1/2 masura cilantro tocat
- 1/4 masura suc de ananas
- sare si piper
- 1/4 ulei de masline
Mod de preparare:
- Incalzeste cuptorul la 260 grade Celsius.
- Amesteca uleiul, ierburile, sarea si piperul. Lasa de-oparte.
- In fiecare bucata de muschi, fa cateva gauri. Presara in fiecare gaura sare si piper si un sfert de catel de usturoi. Strange apoi gaurelele cu degetele pentru a inchide gaurile.
- Pune amestecul de ierburi pe bucatile de muschi.
- Pune intr-o tigaie cu ulei. Coace 6 minute, apoi mai tine 7-8 minute la 230 grade Celsius.
Mojo de ananas:
- Amesteca toate ingredientele pentru mojo intr-un bol de sticla. Acopera-le si lasa-le asa 24 de ore.
Pentru masuri CLICK AICI!