Pulpe de pui pane
Publicat pe 03.12.2013 la 15:25
Ingrediente:
- 3 căței usturoi tăiați mărunt
- 2 tije de cimbru
- 2 frunze dafin
- sucul a 2 lămâi
- 500 ml vin alb
- 1 lingură ulei de măsline
- 6 boabe ienupăr
- 4 pulpe pui
- 5 linguri făină
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Într-un bol de salată se pun usturoiul, cimbrul, frunzele de dafin, sucul de lămâie, vinul, uleiul de măsline, boabele de ienupăr pisate.
Se adaugă puiul în sos. Se ține la marinat două ore, întocând din când în când. La final se scurge de sos.
Într-o pungă de plastic se adaugă făina, sarea, piperul. Se pune carnea și se scutură punga pentru a se acoperi cu făină.
Se încălzește uleiul și se prăjește puiul. Apoi se pune pe un șervețel de hârtie pentru a se scurge uleiul.
Se servește cu salată.