Pulpe de pui pane

Publicat pe 03.12.2013 la 15:25

Ingrediente:

  • 3 căței usturoi tăiați mărunt
  • 2 tije de cimbru
  • 2 frunze dafin
  • sucul a 2 lămâi
  • 500 ml vin alb
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 6 boabe ienupăr
  • 4 pulpe pui
  • 5 linguri făină
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:
Într-un bol de salată se pun usturoiul, cimbrul, frunzele de dafin, sucul de lămâie, vinul, uleiul de măsline, boabele de ienupăr pisate.
Se adaugă puiul în sos. Se ține la marinat două ore, întocând din când în când. La final se scurge de sos.
Într-o pungă de plastic se adaugă făina, sarea, piperul. Se pune carnea și se scutură punga pentru a se acoperi cu făină.
Se încălzește uleiul și se prăjește puiul. Apoi se pune pe un șervețel de hârtie pentru a se scurge uleiul.
Se servește cu salată.

În articolul

Pulpe de pui pane

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2025. Racii au o stare foarte bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Turiști americani la prima vizită în România, fascinați de o stradă din București: "E prima oară când vedem așa ceva"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care au nevoie de o schimbare în viața lor. Nativii care sunt sfătuiți să facă asta în perioada următoare
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Cât de frumoasă este Adina Maria, femeia cu care Cristi Tănase este în proces de divorţ: „Unii aleg să se piardă în vicii!”
MediCOOL
Cum poți preveni osteoartrita. Ce poți face pentru a-ți adapta stilul de viață
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Importanța timpului personal pentru părinți: cum să te relaxezi mai des
MediCOOL
Efectele adverse ale consumului zilnic de ovăz. Ce se întâmplă dacă mănânci în exces această cereală
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x