Ay, ay, ay! Prăjitura Piel Morena - atât de bună, că te lingi pe degete!
Publicat pe 03.04.2015 la 16:17 Actualizat pe 07.04.2015 la 17:37
Fă o prăjitură caliente, a la Thalia!
1. Încălzește cuptorul la 180 de grade.
2. Pune hârtie de copt pe fundul tăvii.
3. Amestecă făina și untul rece în mixer până se omogenizează. Adaugă zahăr, cacao, praf de copt, sare.
4. Într-un bol mare transferă aluatul și pune untul topit deasupra. Adaugă 1/3 din lapte și amestecă.
5. Pune 2/3 din aluat în tava pregătită și bagă restul la frigider.
6. Într-o cratiță mică, pune restul laptelui și caramelele. Amestecă continuu la foc mic până se topesc. Pune peste aluat.
7. Presară fulgii de ciocolată peste stratul de caramel cald. Rupe bucățele din aluatul băgat la frigider și pune-le peste fulgi.
8. Lasă la cuptor 25 de minute.
9. Așteaptă să se răcească complet caramelul și ciocolata înainte de servire.