Bomboane cu vișine

Publicat pe 08.02.2014 la 14:02

Vișinele se scurg și se lasă 2-3 ore pe o hârtie absorbantă.

Nucile se usucă în cuptor și se trec prin mașina de tocat. Se macină și apoi biscuiții se amestecă cu nucile.

Se dizolvă zahărul în rom și se toarnă peste nucile și biscuiții mărunțiți. Se adaugă gemul, cacaoa și se amestecă până se omogenizează.

Dacă rezultă o compoziție prea tare se pot adăuga 1-2 linguri de rom sau de vișinată.

Se acoperă vișinele cu această compoziție și se modelează precum niște bile mici. Se trec prin nucă de cocos și se pun la uscat pe un platou.

În articolul

Bomboane cu vișine

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 14 august 2022. Berbecii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Horoscop Săgetător săptămâna 15-21 august 2022
a1.ro
Ramona Olaru s-a logodit cu iubitul Cătălin Cazacu. Cum arată inelul de logodnă inedit
HelloTaste.ro
Cum să faci gem de afine din doar 3 ingrediente, fără pectină
Catine
Îndrăgostită de Seriale CaTine. Înscrie-te în concursul nostru și poți câștiga un Smart TV
useit.ro
Asteroidul Bennu se va apropia periculos de Pământ. Cum ar putea afecta viața pe planetă
as.ro
David Popovici a dezvăluit marele său secret. Numărul incredibil de mese pe zi! Ce nu pune în gură
Antenastars
Ioana Ginghină are o soră secretă. De ce nu şi-au vorbit niciodată: "Mi-ar fi plăcut să..."
Spynews
Cum prepari cele mai bune murături asortate. Rețeta de 100 de ani pe care puține gospodine o știu
x