Cartofi în coajă cu brânză și carne

Publicat pe 12.05.2014 la 12:42 Actualizat pe 12.05.2014 la 12:49

O dată ce vei gusta acești cartofi, îi vei găti mereu.

Se încălzeşte cuptorul.
Cartofii se spală şi se şterg. Se înţeapă cu furculiţa de 2-3 ori.
Se taie jumătăţi. Se pun pe o tavă, se dau cu ulei şi sare.
Se coc 20-30 de minute.
Se scot şi se lasă la răcit.
Când s-au răcit destul să se poată manevra, se scobesc mai lăsând ceva miez.

Pentru umplutură
Untul şi uleiul se încălzesc.
Se adaugă ciupercile bucăţele şi sarea. Se ţin pe foc 5 minuta, amestecând.
Se adaugă friptura sau şunca, se asezonează, sosul Worcetershire şi se mai ţine pe foc 1-2 minute.
În cartofi se pune jumătate din brânză, apoi amestecul preparat.
Deasupra se pune restul de brânză.
Se bagă la cuptor până ce brânza se topeşte.
Când se scot din cuptor, se presară cu ceapă verde tocată.

În articolul

Cartofi în coajă cu brânză și carne

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 aprilie 2025. Taurii trebuie să fie atenți la convingerile lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ploi, lapoviţă şi ninsori, din această noapte. Se răceşte în majoritatea zonelor, la munte se va depune strat de zăpadă
a1.ro
Drama neștiută a lui Andy Van de Gucht din sezonul 15 Chefi la cuțite. Prin ce a trecut cuțitul de aur al lui Chef Richard
HelloTaste.ro
Cremă de banane și avocado. O combinație fină și catifelată
Catine
Ce se poate întâmpla în corpul tău dacă bei matcha în fiecare zi
useit.ro
Cercul albastru pe WhatsApp: ce înseamnă și de ce nu poți dezactiva noul simbol
as.ro
Cristi Borcea l-a dat de gol pe milionarul român care şi-a înşelat soţia timp de 16 ani: „Face asta în fiecare zi”
MediCOOL
La ce se folosește uleiul de cocos. Care sunt beneficiile și riscurile consumului pe termen lung
Spynews
Imagini savuroase cu Serghei Mizil în tinerețe! Cum arăta concurentul de la Asia Express la prima nuntă | FOTO
DeParinti
Fraze comune pe care tații le spun copiilor lor și care, de fapt, sunt forme de manipulare, potrivit specialiștilor
MediCOOL
Uleiul de rapiță: proprietăți, beneficii și riscuri
HelloTaste
Mâncare de urzici cu ouă ochiuri și mămăligă. Gust autentic de primăvară
close
x