Cartofi în coajă cu brânză și carne
Publicat pe 12.05.2014 la 12:42 Actualizat pe 12.05.2014 la 12:49
O dată ce vei gusta acești cartofi, îi vei găti mereu.
Se încălzeşte cuptorul.
Cartofii se spală şi se şterg. Se înţeapă cu furculiţa de 2-3 ori.
Se taie jumătăţi. Se pun pe o tavă, se dau cu ulei şi sare.
Se coc 20-30 de minute.
Se scot şi se lasă la răcit.
Când s-au răcit destul să se poată manevra, se scobesc mai lăsând ceva miez.
Pentru umplutură
Untul şi uleiul se încălzesc.
Se adaugă ciupercile bucăţele şi sarea. Se ţin pe foc 5 minuta, amestecând.
Se adaugă friptura sau şunca, se asezonează, sosul Worcetershire şi se mai ţine pe foc 1-2 minute.
În cartofi se pune jumătate din brânză, apoi amestecul preparat.
Deasupra se pune restul de brânză.
Se bagă la cuptor până ce brânza se topeşte.
Când se scot din cuptor, se presară cu ceapă verde tocată.