Cea mai bună prăjitură cu morcovi
Publicat pe 31.07.2014 la 14:26 Actualizat pe 31.07.2014 la 14:28
Blatul
Se pune o hârtie de pergament într-o formă de tort, se dă cu ulei și făină.
Se amestecă primele patru ingrediente.
Se bat ouăle cu următoarele patru ingrediente cu un mixer, la viteză medie.
Se adaugă amestecul e făină, bătând la viteză mică.
Se pune morcovul și următoarele trei ingrediente.
Totul se pune în forma de tort.
Se coace 25-30 de minute.
Se lasă la răcit 15 mminute.
Se scoate din formă și se lasă să se răcească complet.
Se pune crema, apoi glazura de brânză, între straturi și pe părți.
Glazura
Primele cinci ingrediente se pun la fiert, la foc mediu.
Se fierbe, se amestecă timp de patru minute.
Se ia de pe foc și se adaugă vanilia.
Cremă de brânză
Untul se amestecă cu brânza la viteză medie.
Se adaugă zahărul pudră și vanilia.
Se amestecă până se combină.