Ceapă umplută

Publicat pe 08.05.2014 la 16:24 Actualizat pe 08.05.2014 la 16:34

O rețetă interesantă.

Cepele se curăță, se spală, se opăresc în apă fierbinte cu sare și frunze de dafin 10 minute. Se scot, se scurg, se lasă la răcit, apoi li se scoate miezul care se toacă, se amestecă cu carnea de vită, cimbru, verdeață, sare și piper. Se călește, se lasă să se răcească. Se adaugă ouăle și cașcavalul ras.

Cepele se umplu cu această compoziție, se pun într-o tavă, se stropesc cu ulei și se presară cu cașcaval. Se dau la cuptor 20 de minute, la foc mediu.

Se servește cu smântână sau iaurt.

În articolul

Ceapă umplută

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Iubita celui mai mare rival al lui Gigi Becali este de o frumuseţe răpitoare. Imagini rare cu femeia
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x