Cheesecake Euforic cu zmeură, ciocolată și alune caju
Publicat pe 19.06.2014 la 16:42 Actualizat pe 19.06.2014 la 16:43
Se pun alunele în blender și se acoperă cu apă. Se înmoaie peste noapte, se scurg și se clătesc.
Alunele și smochinele se pun într-un blender și se mărunțesc.
Mixtura se presează pe fundul unei forme.
Se pune la frigider până e gata umplutura.
Se încălzește uleiul de cocos cu mierea, pe foc, la temperatură medie până se combină.
Se pun toate ingredientele, fără zmeură și cacao în blender.
Se pune ½ din amestec într-un bol separat. Zmeura se pune în amestecul rămas.
Pune primul strat pe crusta din frigider și se nivelează.
Amestecă pudra de cacao în amestecul rămas, pune-l și pe el și nivelează.
Dă la frigider până se solidifică.
Pentru servire se scoate de la frigider cu 30 de minute înainte.
Se decorează cu zmeură și cacao.