Chiftele grecești

Publicat pe 18.03.2014 la 10:55 Actualizat pe 18.03.2014 la 11:33

Pâinea se înmoaie în vin, apoi se stoarce.

Se amestecă carnea cu pâinea, usturoiul și se condimentează.

Amestecul se lasă la rece timp de o oră. Apoi se formează chifteluțe lunguiețe. Se trec prin făină și se prăjesc în ulei sau se bagă în tavă la cuptor pe hârtie de pergament.

Pentru sos, cepele se toacă fin, se călesc, se adaugă roșiile decojite și date pe răzătoare. Se condimentează.

Se pune sosul peste chiftele și se țin pe foc mic cinci minute.

În articolul

Chiftele grecești

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x