Chifteluțe de linte

Publicat pe 11.03.2014 la 15:33 Actualizat pe 11.03.2014 la 15:48

Lintea se înmoaie patru ore. Se fierbe în apă cu sare și frunze de dafin, se strecoară și se lasă la răcit.

Se pasează, apoi se pun ouăle bătute, usturoiul miezul de pîine și verdeața.

Se formează chifteluțe ce se prăjesc.

Se face un sos de iaurt cu zeamă de lămâie, verdeață ulei.

În articolul

Chifteluțe de linte

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Şase judeţe şi Bucureşti, sub avertizare cod galben de vreme severă. Ploi, lapoviţă şi ninsori la munte, până sâmbătă dimineaţă
a1.ro
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x