Ciuperci pleurotus cu pui şi smântână

Publicat pe 16.03.2014 la 21:16 Actualizat pe 16.03.2014 la 12:21

Carnea se spală, se scurge, să sărează, se rumeneşte în ulei şi se lasă de-oparte.
Ceapă şi pătrunjelul se toacă şi se călesc, se adaugă ciupercile fâşii.
Se pun 500 ml apă şi se lasă la fiert cinci minute. Se daugă carnea.
Smântână se bate cu două linguri de făină, se pune peste carne şi ciuperci.
Se condimentează, se pune verdeaţă şi se ia de pe foc.

În articolul

Ciuperci pleurotus cu pui şi smântână

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 16:19
Celebra actriță Erika Buenfil mărturisește că a fost implicată în diverse rivalități de-a lungul carierei
Happy People • la 14:34
Transformarea spectaculoasă a lui Daniel Arenas. Cum arată acum actorul din "Maricruz"
Happy People • la 12:51
Dovada că poate să strălucească chiar și atunci când poartă mască de protecție. Cum s-a pozat Thalia
Happy People • la 11:20
Gabriel Soto, cele mai recente declarații despre relația cu Irina Baeva. Actorul a decis să spună lucrurilor pe nume
Happy People • ieri la 14:53
Serialul fenomen “Orfanii unei Națiuni” câștigă Premiul Emmy pentru cea mai bună telenovelă
Happy People • ieri la 11:28
Pare o ținută banală, până vezi cu ce este încălțată. Marlene Favela, într-o pereche de cizme pe care orice femeie și le dorește în garderobă