Conuri umplute
Publicat pe 09.07.2014 la 14:41 Actualizat pe 09.07.2014 la 14:43
Sunt delicioase și uimitor de gustoase!
Pune laptele și apa într-o crăticioară și încălzeșete.
Pune într-un castron și așteaptă să devină călduț.
Adaugă uleiul, zahărul, sarea. Amestecă cu o lingură de lemn.
Pune ouăle bătute și 2 căni de făină.
Adaugă drojdia.
Lasă să stea 10 minute. Apoi, începe să adaugi mai multă făină.
Poți folosi mixerul sau robotul pentru a amesteca.
Amestecă 6-8 minute.
Pune pe deasupra puțin ulei și lasă la dospit 1 oră, acoperit cu prosop sau folie de plastic.
În timp ce coca crește, fă conuri de hârtie. Pune pee le folie de aluminiu.
Frământă puțin coca crescută, apoi taie-o în 8 bucăți.
Lasă bucățile să se odihnească cinci minute.
Fă din diecare bucată de cocă un rulou și înfășoară-l pe conuri.
Pune conurile într-o tavă acoperită cu hârtie de pergament.
Presară-le cu susan sau mac. Lasă-le să crească 30 de minute, acoperite.
Coace-le 20 de minute.
Lasă-le să se răcească înainte de a scoate conurile.
Umple-le cu ce vrei.