Cordon bleu
Publicat pe 13.01.2014 la 12:25 Actualizat pe 13.01.2014 la 12:42
PRĂJIRE 20 min
Pentru servire la masă: verdeață.
1. Se bat bine fileurile de piept de pui.
2. Se pune sare, piper.
3. Se așază peste fiecare file o felie de șuncă și o felie de cașcaval.
4. Se pliază fiecare file.
5. Se bat ouăle.
6. Rulourile se dau prin făină, apoi prin amestecul de ouă bătute, apoi prin pesmet.
7. Se pune ulei în vasul de gătit.
8. Se pune vasul de gătit în multicooker și se setează modul «PRĂJIRE» la aparatul Multicooker, pentru 20 de minute.
9. Peste 5 minute, după ce s-a încins uleiul, se pun rulourile la prăjit.
10. Se prăjesc câte 7 minute pe fiecare parte.
11. Se scot șnițelele din vasul de gătit.
12. Se repetă pentru obținerea mai multor porții.
13. Cordon bleu-urile se servesc cu verdeață.