Cozonac bulgăresc

Publicat pe 11.04.2014 la 09:18

divahair.ro

Untura se amestecă cu gălbenuşurile şi zahărul.

Drojdia se pune la dospit cu zahăr şi lapte călduţ.

Albuşurile se bat spumă.

Peste gălbenuşuri se pun laptele, făina în ploaie, uleiul, albuşurile şi drojdia, se frământă bine şi se lasă la dospit.

Când toate sunt încorporate se întinde coca, se pune umplutura, se rulează, se aşază în forme şi se unge cu ou.

Se bagă la cuptor până devin aurii.

În articolul

Cozonac bulgăresc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2022. Capricornii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ce riscă românii care refuză încorporarea în armată, în caz de război sau stare de asediu
a1.ro
Îl durea urechea și a mers la medic, dar a avut o surpriză uriașă când a aflat ce are, de fapt. Peste ce au dat doctorii
Catine
Obiceiuri alimentare care nu fac bine sănătății organismului: nu e vorba întotdeauna despre calitatea alimentelor
retetefeldefel.ro
Pui pe sticlă la cuptor, cu orez și legume
useit.ro
Elon Musk a oferit 5.000 de dolari unui tânăr ca acesta să își șteargă contul de Twitter. Ce l-a nemulțumit pe miliardar
as.ro
Ion Țiriac, schimbare de look la 82 de ani! Apariție inedită a magnatului român
Antenastars
Theo Rose, printre lacrimi: „N-o să mai vorbesc două zile!”
Spynews
E sfâșietor! Ce a apărut acum în locul unde a murit Răzvan Ciobanu în urmă cu trei ani