Crema de broccoli
Publicat pe 16.08.2010 la 14:02
Pentru inceput, puneti putina apa la fiert, in care dizolvati un cubulet de concentrate de legume. In alt vas puneti la fiert doua oua, timp de 8 minute. Curatati un cartof si taiati-l cubulete.
Mai aveti nevoie de o ceapa pe care trebuie sa o taiati cubulete mici. Taiati broccoli in bucatele mai mici. Acesta poate fi atat proaspat cat si inghetat, are aceleasi proprietati nutritive. Brocoli se adauga peste cartofii care au fiert 50%. Caliti apoi ceapa in unt topit intr-o tigaie, peste care adaugati si putin chilli.
Adaugati ceapa peste cartofi si lasati-i sa fiarba. Broccoli se adauga peste cartofi si se mai lasa la fiert timp de 4 minute. Dupa ce le-ati curatat, taiati ouale in felii subtiri. Folosind un blender, pasati preparatul; rezultat din fierberea cartofilor si broccoli. Turnati crema intr-un castron si ornate cu rondele de oua, boabe de strugure si o frunza de menta.
Pofta buna!