Croissant cu unt și miere

Publicat pe 16.01.2014 la 14:26 Actualizat pe 16.01.2014 la 15:20

Drojdia se dizolvă în apă caldă. Se adaugă laptele, sarea, oul, zahărul, făina. Se amestecă apoi se lasă de-oparte.
Într-un alt bol se pune untul cu restul de făină, se amestecă, apoi se adaugă conținutul primului bol. Se amestecă și se dă la frigider patru ore.
Se scoate, se întinde o foaie și se taie în pătrate mici. Fiecare pătrat se taie în mijloc și se teie sub forma unui croissant.
Croissantele obținute se pun într-o tavă pe care s-a pus hârtie de copt, se lasă să crească și se bagă la cuptor 35 de minute.
Se face un sos dintr-un cubuleț de unt și miere topite. Cu acest sos se ung croissantele scoase din cuptor.

În articolul

Croissant cu unt și miere

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 ianuarie 2025. Racii au o stare foarte bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unei şoferiţe după ce a fost trasă pe dreapta, azi noapte, de poliţişti: "E prima oară, de aceea am avut aşa emoţii"
a1.ro
Florin Salam, internat în spital! Soția manelistului le cere tuturor să se roage pentru el
HelloTaste.ro
Ciorbă de cartofi cu pipote de pui. Rețetă pentru un prânz consistent
Catine
Zodii care au nevoie de o schimbare în viața lor. Nativii care sunt sfătuiți să facă asta în perioada următoare
useit.ro
Tesla a depășit Audi în 2024. Câte vehicule a vândut în 12 luni
as.ro
Ion Ţiriac, anunţul momentului despre lovitura de proporţii dată de David Popovici! Ce s-a întâmplat după controversa uriaşă în care a fost implicat
MediCOOL
Cum poți preveni osteoartrita. Ce poți face pentru a-ți adapta stilul de viață
Spynews
Cum va arăta nunta lui Kamara și a Gabriellei Nastas. Cântărețul și-a cerut iubita în căsătorie în noaptea de Revelion
DeParinti
Importanța timpului personal pentru părinți: cum să te relaxezi mai des
MediCOOL
Efectele adverse ale consumului zilnic de ovăz. Ce se întâmplă dacă mănânci în exces această cereală
HelloTaste
Chateaubriand. Cea mai fragedă friptură de vită, după o rețetă franțuzească
x