Escalop de pui cu sos de vin

Publicat pe 27.08.2010 la 10:58 Actualizat pe 27.08.2010 la 12:18

Escalop de pui cu sos de vin

Pieptul de pui se taie in felii subtiri si se condimenteaza. Separat, intr-o tigaie, se pun la incins un cubulet de unt si cu ulei de masline. Carnea se tapeteaza apoi cu faina si se pune la prajit in tigaie. In momentul in care e gata 80% se adauga vin alb in tigaie.

Se face separat un decor, din felii de portocala, iar peste escalopul de pui se pune o crenguta de cimbru. Pofta buna!

În articolul

Escalop de pui cu sos de vin

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2024. Gemenii primesc vești bune. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alegeri prezidențiale 2024 LIVE TEXT. A început votul în diaspora. Se deschid treptat secțiile în Europa Centrală și de Vest
a1.ro
Ce regulă strictă i-a impus Victor Slav fiicei sale și a Biancăi Drăgușanu: „Mă manipulează. Încerc să îi explic”
HelloTaste.ro
Chec de post cu dovleac copt, foarte aromat și colorat
Catine
Sezonul Săgetătorului aduce schimbări majore pentru zodii. Află dacă te numeri printre nativii care trec prin transformări
useit.ro
Temperatura ideală pentru centrala termică. La cât să o setezi pentru a nu-ți încărca factura
as.ro
Cine i-a golit buzunarele celebrului milionar român care şi-a înşelat soţia 16 ani: „A fost fabulos”
MediCOOL
Ce este stomatita aftoasă și cum se tratează. Cauze și poze
Spynews
Breaking news! Alina Petre a obținut un ordin de protecție pentru 5 zile împotriva celui de care s-a despărțit, dar care îi este încă soț. Vedeta se teme pentru viața ei
DeParinti
Au început să intre banii pe cardurile educaționale. Peste 650.000 de părinți cu posibilități reduse vor primi câte 500 de lei
MediCOOL
Medicamentele pentru diabet pot ajuta la reducerea dependenței de alcool. Un studiu a evaluat efectele administrării lor în organism
HelloTaste
Paste cu ciuperci de post. O rețetă simplă și gustoasă
x