Cautare: 151 rezultate dupa tagul "vin"

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, câștigătorii Asia Express, cel mai dur reality show: Mi-a fost dor să mănânc brânză și să beau vin!

acum 70 zile

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt marii câștigători ai celui mai dur reality show din România, Asia Express - Drumul Comorilor.

Cum alegem vinul potrivit pentru fiecare preparat de pe masa de Paşte

acum 77 zile

Mirela Mateescu, cunoscută şi ca „profa de vin“ sau „wine story teller“, a explicat modul în care alegem corect vinul pentru masa de Paşte, în funcţie de preparate.

Experiență îngrozitoare la Asia Express! Concurenții trebuie să care pe scări ulciorul plin cu vin

acum 80 zile

Înainte de a ajunge la Gina Pistol, concurenții de la Asia Express trebuie să care ulciorul cu vin, extrem de greu, pe scări, experiența fiind una îngrozitoare.

Tinerii cad în patima alcoolului, numărul dependenţilor a crescut cu 20%

acum 133 zile

Numărul dependenţilor de alcool a crescut în ultimul an cu 20% şi îngrijorător este că sunt tot mai tineri. S-a schimbat şi categoria din care fac parte.

Cum alegem vinul in functie de preparatul servit?

acum 220 zile

Nu orice fel de vin poate fi combinat cu orice fel de mancare, astfel ca inainte de a te indrepta catre o astfel de combinatie, trebuie sa te documentezi. Alegerea vinului potrivit in functie de preparat iti permite sa te bucuri de arome amplificate si mult mai intense. Ce vinuri alegi, pentru o masa de vis?

Excursie de o zi, "în patria vinurilor roşii". Locul unde poţi mânca cea mai bună friptură de antilopă!

acum 232 zile

Toamna este anotimpul perfect pentru o excursie cu cramele podgoriile şi conacele din judeţul Prahova. În satul Tohani poate fi vizitat conacul ce i-a aparţinut Principelui Nicolae al României, fratele Regelui Carol al II-lea.

Serghei Mizil a făcut testul lui Bachus la Xtra Night Show!

acum 251 zile

Serghei Mizil a făcut testul lui Bachus la Xtra Night Show!

Star Matinal. Cum alegem corect vinul. Ce vin se consumă în funcție de felul de mâncare

acum 254 zile

Alegerea vinului nu este o misiune chiar atât de uşoară. Există o serie de criterii pe care trebuie să le respectaţi. Virgil Mănescu ne învaţă cum să alegem corect vinul şi care este protocolul petrecerilor cu ştaif.

Publicitate la Antitalent. Flenor, detergentul care te scapă de orice pată, chiar și de cele de vin

acum 256 zile

Două tinere care nu s-au mai văzut de foarte mult timp varsă au parte de un incident la restaurant. Din păcate, una dintre varsă vinul pe rochie, dar prietena ei îi oferă soluția: Flenor, detergentul care te scapă de orice pată.

Star Matinal. Primul atelier de cocktail-uri realizate cu vin spumant

acum 276 zile

Priviți cele mai sofisticate vinuri. Învățați de la experţi cum se servesc vinurile spumante şi cum se prepară cocktail-urile.

Care sunt cele mai bune soiuri de struguri pentru vin?

acum 280 zile

Vinul este deopotrivă o cultură și o industrie. Întregul proces de obținere a vinului presupune cunoașterea procesului de fermentare, desciorchinarea, mustuiala, stăpânirea meșteșugului confecționării butoaielor etc.

Wine and Street Food Festival, cel mai mare eveniment dedicat vinului și de street food din România

acum 356 zile

Marian Duță, reporterul emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Festivalul de Street Food de la Palatul Parlamentului, ne prezinta ultimele noutati de la cel mai mare eveniment dedicat vinului și fenomenului de street food din România.

Neatza cu Răzvan și Dani. Cum alegem corect vinurile în vacanță? Iată cele mai bune sfaturi de la profa de vin!

acum 363 zile

Mirela Mateescu, „profa de vin”, ne învață cum alegem corect vinurile în vacanță. Dacă spumantului îi stă bine la 6-7 grade, vinurile albe și rose-urile ar trebui răcite până la 10 grede.

Neatza cu Răzvan și Dani. Ce vin se potrivește lângă bucatele din pește și care sunt cele mai populare cocktailuri de vară

acum 378 zile

Lucsandra Săndulescu, reporterul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a stat de vorbă cu Daniela, una dintre puținele femei sommelier, și George, specialistul în cocktailuri. Cei doi ne-au învățat ce fel de vin se potrivește lângă bucatele din pește, dar și care sunt cele mai populare...

Moment incredibil, la Chefi la Cuțite! Chef Florin Dumitrescu a atins cu degetul o tigaie fierbinte: Nu frige!

acum 394 zile

Pentru a demonstra familiei Băitoi că o tigaie cu vin nu este încinsă, Chef Florin Dumitrescu a atins-o cu degetul.

Serghei Mizil, povestire cu Fănuș Neagu: Am băut o canistră de vin cu el, în baie, la un vernisaj

acum 476 zile

La împlinirea celor 65 de ani, Serghei şi-a făcut o retrospectivă a bolilor. Sergei are un os crescut în cap şi își face în fiecare an analize să vadă dacă totul este bine. Până acum starea de sănătate nu i-a fost afectată, deoarece osul nu a crescut în interior.

Cum să organizezi o petrecere reușită. 4 greșeli pe care să le eviți atunci când ești gazdă

acum 491 zile

O petrecere reușită este una la care toți musafirii tăi se distrează, nu doar o parte a acestora. Iată patru greșeli comune ale gazdelor și cum le poți evita.

Cât vin poţi să bei pe zi

acum 500 zile

Invitat la "Prietenii de la 11", Virgil Mănescu, somelier, ne explică ce vin poți să bei la micul dejun.

Cum alegem vinul perfect pentru sărbătorile de iarnă

acum 580 zile

Cătălin Păduraru și Andreea Lica, invitață în emisiunea Neatza, ne dau câteva sfaturi despre vin. Cei doi ne spun cum să ne alegem băutura perfect pentru sărbătorile de iarnă.

1
2
3
4
5
»