Euforia Cuisine / Ananas in aluat cu fulgi de ovaz
Publicat pe 18.03.2011 la 14:26 Actualizat pe 18.03.2011 la 15:34
Alexandru Gabriel, de la restaurantul Le Petit Due din Bucuresti, a pregatit la Euforia Cuisine un desert pe baza de ananas si fulgi de ovaz.
Preparare: Se incinge ulei de floarea soarelui intr-o tigaie, apoi se pregateste aluatul: se sparg doua oua, se adauga lapte (70 ml), zahar vanilat, zahar pudra -si se bat bine cu telul, dupa care se adauga faina (3 linguri).
Se dau feliile de ananas prin faina, apoi prin aluat, apoi prin fulgii de ovaz, dupa care se pun la prajit, in uleiul incins, pe ambele parti. La final se scot pe un servetel, pentru a scapa de excesul de grasime. Intre timp se face crema de branza: se amesteca 100 de grame de branzica de vaci cu frisca.
La final, pe farfuria de servit se decoreaza cu frisca lichida, topping de ciocolata, felii de kiwi, capsuni, apoi e asaza rondelele prajite de ananas. Se pune sosul de branza de vaci peste ananas. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!