Euforia Cuisine / Ardei cu feta si ansoa
Publicat pe 11.10.2010 la 13:03 Actualizat pe 11.10.2010 la 19:37
VJ Ela a venit la Euforia Cuisine pentru a gati impreuna cu Nicolai o mancare de ardei cu feta si cu ansoa.
Preparare: se taie ardeii capia in doua bucati, pe lungime, sau in patru, daca sunt foarte mari. Apoi se rup bucati mici de branza feta si se pun peste jumatatile de ardei capia. Rosiile cherry se taie si ele in patru si se pun langa feta, peste feliile de ardei. Urmeaza apoi ansoa, care se desface si se intinde pe toata lungimea ardeilor. Se raelizeaza apoi o vinegreta din otet balsamic si ulei de masline, care se toarna peste ardei, feta si rosii.
Se astern apoi ardeii in tava, pe hartie de copt, si se dau la cuptor pentru 5 minute, insa la foc mare (200 de grade). Dupa ce se scot din cuptor, ardeii se presara cu putin busuioc proaspat, maruntit.
Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!