Euforia Cuisine / Biftec tartar
Publicat pe 21.12.2010 la 19:48 Actualizat pe 21.12.2010 la 21:35
Nicolai a pregatit o reteta de biftec tartar - carne cruda de vita in combinatie cu un amestec de arome.
Preparare: e nevoie de o bucata de carne de vita, nu neaparat muschi, care se taie apoi in cubulete mici de tot cu cutitul. Trebuie evitata grasimea in prepararea biftec tartarului. Se taie marunt de tot o ceapa rosie medie, apoi se maruntesc mai multe capere, dar si un castravete murat.
Se pune apoi carnea tocata manual de vita pe farfurie, in forma rotunda, iar langa ea se adauga caperele maruntite, ceapa maruntita, castravetele murat, mustar si un galbenus de ou in varful gramajoarei de carne. Se pun apoi toate aceste ingrediente intr-un bol de sticla si se amesteca bine, adaugand insa si sos worcester si sos iute tabasco. Se preseaza bine apoi se rastoarna continutul pe farfuria de servit iar in varf se adauga o frunza de patrunjel. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia tv!