Euforia Cuisine / Carpaccio de dovlecel
Publicat pe 22.01.2011 la 12:50 Actualizat pe 22.01.2011 la 13:10
Nicolai a pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" o reteta fina de carpaccio de dovlecel cu legume, o gustare sanatoasa si gustoasa.
Preparare:
Se taie in felii subtiri un dovlecel, apoi acestea se asaza la baza farfuriei pe careva fi servit preparatul, una langa alta. Se maruntesc apoi mai multe frunze de salata, care se pun apoi peste feliile de dovlecel.
Se prepara apoi un dressing special: intr-un bol de sticla se amesteca ulei de masline, otet balsamic, sare, piper.
Se taie apoi in felii subtiri o ciuperca champignion, mai multe rosii cherry in doua si se pun peste salata. La final se rad felii subtiri de parmezan. In fine, ultimul pas il reprezinta turnarea dressingului peste tot amestecul din farfurie. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!