Euforia Cuisine / Cod pane cu cascaval
Publicat pe 28.09.2010 la 15:28 Actualizat pe 28.09.2010 la 16:08
Preparare: Pestele se pune intr-un bol cu lapte sa se fragezeasca. Intre timp se face salata: Se taie rosiile cherry, bsuioc verde, usturoi oparit si taiat, suc de lamaie, sare, piper. Se amesteca usor.
Pasul urmator: Se scoate pestele pe o hartie absorbanta. Intre timp se pregateste ingredientil pentru pane. Se sparg 3-4 oua, se bat cu telul, se pun 2-3 linguri de faina, cascaval ras. Apoi se trec fileurile de peste prin aceasta compozitie si se prajesc pe ambele parti.
Pe un platou se asaza fileurile pane, iar langa ele, salata de rosii cu busuioc. Se pun si cateva felii de lamaie langa peste.
Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!