Euforia Cuisine / Cod pe pat de taitei
Publicat pe 14.12.2010 la 20:10 Actualizat pe 14.12.2010 la 22:22
Don Mariano, specialistul Euforia TV in peste si fructe de mare, a pregatit o reteta de cod pe pat de taitei.
Preparare: s-au folosit doua fileuri medii de cod, cam de 150 de grame fiecare. Se stropesc cu putina zeama de lamaie, apoi se presara sare si piper pe deasupra. Se fierb taiteii, apoi se pune sare peste acestia, dar si putina zeama de lamaie si piper negru macinat.
Se unge un vas de sticla cu unt, apoi se pun taiteii in vas. Se asaza fileurile de peste peste taitei, dupa care se baga vasul la cuptor, la 200 de grade, pentru 20 de minute. Dupa acest interval se scoate si se pune smantana pe deasupra, dar si marar, apoi se reintroduce inca 10 minute la cuptor. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!