Euforia Cuisine: Cotlet de berbecut cu ardei

Publicat pe 18.08.2010 la 10:53 Actualizat pe 18.08.2010 la 19:37

Cotlet de berbecut cu ardei

Cotletele se bat un pic, apoi se pun pe foc, in ulei de masline, iar pe final se adauga coniac, si frunze de rozmarin. Separat, se taie felii un ardei gras, unul iute si unul capia - care se adauga apoi peste cotletele de berbecut. Se mai asezoneza cu sare iar cand legumele incep sa se rumeneasca se pune putin vin. Se adauga apoi felii de rosii.

Pofta buna!

În articolul

Euforia Cuisine: Cotlet de berbecut cu ardei

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 7 mai 2024. Berbecii au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Noutatea la nivel european cu care se mândrește satul Ghermănești din Ilfov: "Este un punct strategic"
a1.ro
Delia, în vacanță cu părinții! În ce destinație de vis i-a dus pe mama și tatăl ei de Paște. Imagini rare
HelloTaste.ro
Pui cu cartofi și năut. Rețetă specială de la Jamie Oliver
Catine
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
useit.ro
Rutina zilnică a lui Elon Musk. Ce face miliardarul după ce își începe fiecare dimineață cu o gogoașă
as.ro
Daniela Crudu a născut a doua oară! Ce putea să spună Gigi Becali despre ea, după scandalul teribil cu „Nilă”
MediCOOL
Este postul intermitent periculos pentru sănătate? Ce spun experții
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum poți arde grăsimea de pe coapse. Trucuri pentru a scăpa de kilogramele în plus
HelloTaste
Prăjitură cu rubarbă și bezea. Un desert cu gust dulce-acrișor
x