Euforia Cuisine / Cotlet de berbecut cu migdale
Publicat pe 30.12.2010 la 18:28 Actualizat pe 30.12.2010 la 22:01
Nicolai si Marius au pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" o reteta de cotlet de berbecut cu rozmarin si migdale.
Preparare: se prefierb inainte 200 de grame de orez. Intre timp se asezoneaza cu sare si cu piper cotletele de berbecut, apoi se pun la prajit in ulei de masline incins. Separat, intr-o alta tigaie cu ulei de masline, se soteaza ceapa si usturoi, apoi se adauga un morcov taiat julien.
Separat, se marunteste niste patrunjel si migdale, apoi, cand cotletele de berbecut se fac, se scot pe farfurie si se dau prin patrunjel si migdale. Cand ceapa si morcovul se soteaza se adauga orezul fiert si se amesteca bine. La final se servesc coteletele alaturi de amestecul de orez cu legume. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia tv!