Euforia Cuisine / Cotlet de miel cu crusta de hrean
Publicat pe 17.01.2011 la 19:55 Actualizat pe 17.01.2011 la 20:41
Dragos Bercea a pregatit in studioul emisiunii "Euforia Cuisine" o reteta de cotlet de miel in crusta de hrean.
Preparare: se ia un cotlet de miel si se condimenteaza cu sare, chilli, apoi se face o crusta, din unt, pesmet si hrean ras marunt, dar si sare, piper si chilli. Intre timp, se incalzeste ulei de masline intr-o tigaie si se pune cotletul la rumenit, dupa care acesta se unge cu crusta speciala si se baga la cuptor, la 220 de grade, timp de 10 minute.
Intre timp, se taie felii subtiri de dovlecel si de vanata, apoi se taie in bucati si mai mici. Acelasi lucru cu un ardei gras rosu. Se incalzeste o tigaie cu ulei de masline in care se pune la facut putin usturoi, apoi se adauga ardeiul gras, apoi vinetele, dovleceii si la final rosiile. Se adauga o foaie de dafin, suc de rosii si se amesteca bine.
La final, se serveste cotletul de miel alaturi de legumele facuta in tigaie. Pofta buna!
Urmareste Euforia Cuisine de luni pana vineri, orele 16:00, 16:45 si 17:30, doar pe canalul Euforia TV!